Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welcome to Zue Beauty

Assalamualaikum….

Hai….salam sejahtera…Selamat datang dan salam perkenalan dari saya Zuraini Zainol. Saya merupakan seorang isteri dan ibu kepada 3 orang puteri yang comel (comel di mata dan hati saya). Masih bekerja di salah sebuah firma arkitek (kikiki….jangan salah sangka tau…). Saya bukanlah arkitek cuma seorang pelukis pelan saja..Bercita-cita ingin menjadi suri rumah sepenuh masa tetapi dalam masa yang sama mempunyai income sendiri dalam bisnes Shaklee.

Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. Saya bukanlah seorang penulis tetapi berkeinginan untuk menulis. Dari seorang pengguna, kini saya adalah pengedar Shaklee yang aktif di Pulau Pinang dan Seluruh Malaysia yangmana  baru berjinak-jinak dalam penulisan blog.

Tujuannya adalah untuk memberi info-info bermanfaat yang berkaitan diri dan kehidupan terutama tentang produk Shaklee. Penggunaan produk Shaklee bukanlah bermakna tidak perlu merujuk khidmat nasihat daripada doktor @ pakar. Ini adalah alternatif atau usaha kita selain daripada mendapat nasihat doktor @ pakar. Saya ingin membantu lebih ramai insan di luar sana yang inginkan kesihatan yang baik dan sihat.

Sebaik-baik manusia adalah manusia yang boleh memberi manfaat kepada orang lain.
Setiap penyakit ada ubatnya dan sebagai hamba, kita berusaha mendapatkan yang terbaik untuk diri kita. Selebihnya tawakkal pada Allah.

Antara Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Walaupun Hanya Untuk Makan Sendiri

  •  Paling utama mendapat harga ahli dan ia jauh lebih murah berbanding harga runcit.
  • Shaklee boleh jadi kerjaya jika anda serius nak berjaya dalam bidang supplement Shaklee.
  • Tak perlu ada downline pun boleh dapat bonus jika capai minima belian yang ditetapkan sebulan.
  • Shaklee tawarkan BANYAK JENIS BONUS. Mereka yang usaha rebut peluang boleh rasa semua jenis bonus yang Shaklee beri. Selain bonus prestasi, ada bonus kereta, bonus kenaikan pangkat, insentif tambahan pada mereka yang capai level Coordinator ke atas. Bermula makan sendiri ianya boleh berkembang menjadi bisnes yang hebat.
  • Bonus tunai bulanan yang unlimited.
  • Shaklee juga sediakan trip percutian mewah dan Umrah bertaraf 5 bintang. Ditanggung 100% oleh pihak Shaklee.
  • Ada payslip yang sangat `laku’ di mata bank. Sekiranya anda ingin memohon loan rumah, loan kereta dan lain-lain lagi.

Sebenarnya banyak lagi keistimewaan yang anda boleh dapat sekiranya anda mendaftar sebagai ahli yang sah.

Untuk maklumat lanjut berkaitan produk Shaklee yang sesuai dengan anda atau berkaitan keahlian Shaklee ataupun menjana pendapatan dari rumah boleh hubungi saya melalui

Call/Whatsapp : 012-5556636
FB : Zuraini Zainol

Saya berharap agar perkongsian saya dalam blog ini dapat memberi manfaat  kepada pembaca di luar sana.

Salam Perkenalan dari saya Zue Beauty
Admin ZueZainol.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *