Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Welcome to Zue Beauty

Assalamualaikum ….

Hai … .salam sejahtera … Selamat datang dan salam perkenalan dari saya Zuraini Zainol. Saya adalah seorang isteri dan ibu kepada 3 orang puteri yang cantik (comel di mata dan hati saya). Masih bekerja di salah sebuah Firma Arkitek (kikiki … jangan salah sangka tau …). Saya bukan arkitek cuma seorang pelukis pelan saja..Bercita-cita ingin menjadi suri rumah sepenuh masa tetapi dalam masa yang sama mempunyai pendapatan sendiri dalam bisnes Shaklee.

Terima kasih kerana sudi singgah di blog saya. Saya bukan seorang penulis tetapi berkeinginan untuk menulis. Dari seorang pengguna, kini saya adalah pengedar Shaklee yang aktif di Pulau Pinang dan Seluruh Malaysia yang baru berjinak-jinak dalam penulisan blog.

Tujuannya adalah untuk memberikan info-info berguna yang berkaitan dengan diri dan kehidupan terutama tentang produk Shaklee. Penggunaan produk Shaklee bukanlah bermakna tidak perlu merujuk khidmat nasihat daripada doktor @ pakar. Ini adalah alternatif atau usaha selain daripada mendapat nasihat doktor @ pakar. Saya ingin membantu lebih ramai insan di luar sana yang mahu kesihatan yang baik dan sihat.

Sebaik-baik manusia adalah manusia yang boleh memberi manfaat kepada orang lain.
Setiap penyakit ada ubatnya dan sebagai hamba, kita berusaha mendapatkan yang terbaik untuk diri kita. Selebihnya tawakkal pada Allah.

Antara Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee Walaupun Hanya Untuk Makan Sendiri

  •  Paling utama mendapat harga ahli dan ia jauh lebih murah berbanding harga runcit.
  • Shaklee boleh menjadi kerjaya jika anda serius nak berjaya dalam bidang tambahan Shaklee.
  • Tak perlu ada downline pun boleh bonus jika capai minimum belian yang ditetapkan sebulan.
  • Shaklee tawarkan BANYAK JENIS BONUS . Mereka yang usaha merebut peluang boleh rasa semua jenis bonus yang Shaklee beri. Di samping prestasi bonus, terdapat bonus kereta, bonus kenaikan pangkat, tambahan insentif kepada mereka yang mencapai tahap Penyelaras ke atas. Bermula makan  sendiri boleh berkembang menjadi hebat perniagaan.
  • Bonus tunai bulanan yang tidak terhad.
  • Shaklee juga menyediakan perjalanan percutian mewah dan Umrah bertaraf 5 bintang. Ditanggung 100% oleh pihak Shaklee.
  • Ada payslip yang sangat `laku ‘di mata mata. Sekiranya anda ingin memohon pinjaman rumah, pinjaman kereta dan sebagainya lagi.

Sebenarnya banyak lagi keistimewaan yang anda boleh dapatkan jika anda mendaftar sebagai sah ahli.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk Shaklee yang sesuai dengan anda atau berkaitan dengan Shaklee ahli atau menjana pendapatan dari rumah boleh hubungi saya melalui

Panggilan / Whatsapp: 012-5556636
FB: Zuraini Zainol

Saya berharap agar perkongsian saya dalam blog ini memberi manfaat kepada pembaca di luar sana.

Salam Perkenalan dari saya Zue Beauty
Admin ZueZainol.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *